Tu mogę wpisać?
Feniks1986 z Byków od dłuższego czasu mnie atakuje co drugi dzień. Miałam gentelman agreement o wzajemnej nieagresji z szefem sojuszu Byków, ale Feniks nie czuje sie zobowiązany do jego honorowania. Skutki poniżej (jest za silny dla mnie, żeby można go przycisnąć):
21.11. 17:16 Bitwa pod Ankh-Morpork
Zwycięzca: feniks1986
Wojska pozostałe (-Stracone wojska)
Hoplita 160 (-1) Hoplita 4 (-6)
Strzelec 58 (-1) Strzelec 19 (-12)
Łucznik 6 (-4)
Piechur 106 (-0)
Gigant na Parę 7 (-0)
feniks1986 z Sleeping Forest wygrał bitwę i rabuje miasto Ankh-Morpork.
21.11. 21:57 Bitwa morska w pobliżu Ankh-Morpork
Balista 50 (-0)
Okręt z Miotaczem ognia 0 (-2)
feniks1986 z Sleeping Forest wygrał bitwę morską i blokuje port Ankh-Morpork.
22.11. 02:46 Bitwa pod Ankh-Morpork
Strzelec 48 (-10) Strzelec 6 (-15)
Hoplita 1 (-3)
Żyrokopter 1 (-0)
Łucznik 1 (-5)
Gigant na Parę 6 (-1)
feniks1986 z Sleeping Forest wygrał bitwę i rabuje miasto Ankh-Morpork.
Jest szansa na Waszą pomoc?
ja zaraz postaram sie pogadac z bykami a przynajmniej z tym typem....
napisalam juz wiadomosc do feniksa1986, zobacze co odpisze a, jak to nie pomoze to udam sie do dyplomaty;)
Ostatnio edytowany przez andziula (2008-11-22 11:16:57)
spokojnie to moja praca
ale feniks stwierdzil, ze sam powinienies sie pilnowac, bo za jeden atak moze zgarnac 200k zlota od ciebie.. staraj sie mnie trzymac zlota w miescie, wiecej inwestuj w statki a co do surowcow to tez uwazaj, uzbroj miasta w gigantow najlepiej;)
Mała Mócha
Czesc,
Michal1234 w wiadomości do sojuszu napisał:
>Lukas M atakuje mnie cały czas po kolei czyści mi miasta jego namiary Inaios[61:89] ,zaatakował mnie 115 statkami i mnóstwo wojska
z tego co się orientuje Lukas M to miasto LUKAS103 (z zielarzy, 31 na liscie generałów) czy możemy mu jakoś pomóc
tylko ja wiem kto:) nio ale ja juz sobie poradziłam z takim problemem:P po prostu jakis glupi sojusz chcial na nas zrobic sobie praktyke wojenna ale im odradzilam grozac duza wojna(polaczenie nas i glownego) spokojnie w akademii wojny to sie nie doczekacie jesli ja w niej bede )
Administrator
i znów dobrze powiedziane tzn napisane
nie, ja sie w wojny nie bede bawic... to jest moja akademia jeszcze... chcesz nauczyc ich wojny spoko ale nie w moim sojuszu od zawsze mialam takie same poglady, znales je i wiedziales, ze w akademii bede walczyc przeciwko wojnie