Speed przepraszam Cię bardzo ale troszeczkę wyszedłeś przed szereg. Przy całym szacunku dla Twojej osoby, ale takie sprawy jak wojna, to chyba raczej ustala się z zarządem? Nie napisałeś nic w ogóle o co chodzi, a wiadomość do wszystkich w grze służy jedynie o oznajmieniu graczom na temat wojny- w fakcie dokonanym!
Oczekuję pełnego raportu co do zaistniałej sytuacji!
Speed, nie wiem co w Ciebie wstąpiło i skąd tyle agresji? Słuchaj według mnie zrobiłeś źle wypowiadając wojnę, bez wiedzy dyplomaty ani choćby przywódcy! Ale to nie jest koniec świata i nie musisz obrażać się ze zwróconej uwagi. Wielu graczy od wczoraj w nocy do dzisiaj spamuje mnie wiadomościami co się dzieje? Nie przyjmuję Twojej rezygnacji, gdyż jesteś dobrym generałem, tylko troszeczkę się pospieszyłeś.
Ochłoń trochę
Pozdrawiam
Panowie spokojnie...
wojny sa zabawa ale trzeba z wyprzedzeniem poinormowac wszytkich aby sie uzbroili bo w inym przypadku wyjdziemy na debili ;P
nio i Speed mam prosbe przesylaj mi tez wiadomosc bo ja juz nie jestem w sojuszu glownym i mam problemy z dojsciem do informacji, jesli nei bylo mie na forum w czasie obgadywania calosci
Ok sprawę uważam za zamkniętą. Wszystko stało się jasne i zrozumiełem dlaczego wogóle była sprawa wojny.
Speed takgeneralnie wcale źle nie zrobił. obudził zarząd co do bezczynności graczy.
Proponuję zrobić ćwiczenia wojenne. Co wy na to?
No cóż chyba trochę zlekceważylismy przeciwnika mimo tego że słabszy wie jak walczyć , w sumie mają doświadczenie bo nie my pierwsi ich atakujemy. Ale jakoś sobie radzimy i nie jest najgorzej ale będzie lepiej.
Gracz Czesiulek upomnienie za posiadanie prawie żadnej armii , tylko 11 osób z całego sojuszu jest w progu 4 tyś !!!! Generalnie jakość i ilość naszych wojsk jest kiepska z 38 osób tylko jedenaście posiada wystarczającą armię !
Ostatnio edytowany przez Speed (2009-02-15 19:02:46)